A tegnapi bejegyzés folytatása
És ráadásként ízelítő a következő napi vacsorából:
Bemelegítésként Padlizsánkrém kenyér crustára, extra szűz olivaolajjal meglocsolva.
A folytatás Mangalica szűz bacon szalonnás polentával, hizlalt libamáj koronával és rozmaringos rebarbara jam-mel kísérve.
A desszert csokoládé mousse trió rétes tányérkában tálalva.
Zárásként fűszeres paradicsom jam-mel tálalt házi kecskesajt.
A Gastronomica sok sikert kíván Nagy Attilának és csapatának!
Kastélyhotel Sasvár Resort *****
3242 Parádsasvár
Kossuth Lajos u. 1
Tel: 36/444-444
Fax: 36/544-010
Web: khs.hu
képek: Nagy Attila Executive Chef, Kastélyhotel Sasvár Resort *****
Ajánlott bejegyzések:
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.