HTML

GASTRONOMICA

www.gastronomica.hu portál gasztro blogja

Friss topikok

2010.10.18. 10:49 Gastronomica

Kekszet karácsonyra, hogy legyen mibe jegyzetelni!

Kell-e minden infót számítógépen őriznünk? Meg van-e a helye a régről megszokott receptfüzeteknek egy modern konyhában?

Ugyan még nincs itt a karácsony, de nagyon közeledik! Terveimben szerepel, hogy karácsonyhoz közeledvén közreadok néhány otthon elkészíthető ajándék ötletet. Itt főleg kekszekre és ezekhez hasonló édességekre gondoltam, ami mégsem a megszokott mézeskalács lenne.
De addig is, szerepeljen itt egy link, ahol zseniális kekszes jegyzetfüzeteket lehet kapni! Pont azért, hogy megörökíthessük papíron is, az évek alatt összegyűjtött legjobb (keksz) receptjeinket, unokáink legnagyobb örömére!

www.dizajnshop.hu


Két féle keksz közül lehet választani a weblapon: mindkettő töltve van, az egyik az Amerikában nagyon népszerű Oreo kekszhez hasonlít, ami egy majdnem fekete töltött keksz, fehér tejkrémmel. A különbség az eredeti és e között, csak a formában és a méretben rejlik … meg talán az ízben is!

A másik keksz, kinézetre, nem annyira emblematikus, mint az Oreo, de biztos vagyok benne, hogy egy finom, ropogós vajas keksz lehet (talán Leibnitz), melyet karamell krémmel töltöttek meg!

 

 

A füzetek mérete: 125 x 125 mm.
Oldalszám: 144

www.gastronomica.hu

képek: www.dizajnshop.hu és a háló

A következő bejegyzés holnapután, október 20-án jelenik meg, címe: Pogácsa helyett Zukkinis mini muffin
 

Szólj hozzá!

Címkék: karácsony ajándék gasztronómia keksz meglepetés jegyzetfüzet gastronomica


A bejegyzés trackback címe:

https://gastronomica.blog.hu/api/trackback/id/tr412380393

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása