HTML

GASTRONOMICA

www.gastronomica.hu portál gasztro blogja

Friss topikok

2011.04.30. 19:41 Gastronomica

Réteges süti anyák napjára

A cikk a HVG Gasztronómia rovatban jelent meg. Szerző: Lukács Enikő Mostani receptünket gyerekek és vállalkozó kedvű apukák is könnyen el tudják készíteni, hogy vasárnap meglepjék illetékes ünnepelteket. De már az is valami, ha anyák napján az anyáknak nem kell…

Szólj hozzá!


2011.04.27. 20:33 Gastronomica

Jobb-e a nyúlhús a macskáénál?

A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe Gasztro rovatábanSzerző: Lukács EnikőSzögezzük le: a nyúlhús finom, a többi pedig már csak életfelfogás! De lássuk is, hol a helye a tapsifülesnek: a házi kedvencek között a kertben? A szabadban, a szántókon? A lakásban egy kartondobozban?…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia nyúlhús gastronomica


2011.04.21. 18:23 Gastronomica

Sonkamentes övezet – Mit esznek a vegák húsvétkor?

A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe Gasztro rovatábanSzerző: Lukács EnikőA húsvét előtti nagyböjt a húsmentes napokról szól a gasztronómiában, ez a vegáknak igazi hazai pálya. De mi van húsvétkor? Mit esznek a vegetáriánusok ilyenkor? Hogy nézzen ki az ünnepi asztal hús…

Szólj hozzá!

Címkék: húsvét gasztronómia vegák gastronomica


2011.04.18. 09:52 Gastronomica

5+1 nő fogszabályzóval: enni vagy nem enni?

A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe Gasztro rovatában.Szerző: Lukács EnikőKiben ne merült volna már fel a kérdés, hogy a tökéletes fogsorért bevállaljon-e egy-két évre fogszabályzót? Mit szólnak majd a pasik, mernek-e így is közeledni? Mindezeken túl hogyan változtatja meg a…

1 komment

Címkék: gasztronómia étkezés gastronomica fogszabályzóval


2011.04.13. 08:17 Gastronomica

Medvehagymás sajtos szuflé

A cikk megjelent a HVG Online Gasztronómia rovatábanSzerző: Lukács EnikőA medvehagyma igazi idény zöldség, ez idő tájt különösebb gond nélkül beszerezhető nagyobb piacokon, és szabadon is szedhető a Mecsek lejtőin, hogy aztán újabb egy évet kelljen várni a felbukkanására.…

Szólj hozzá!

Címkék: sajtos gasztronómia szuflé medvehagymás gastronomica


2011.04.11. 08:37 Gastronomica

Vacsorarandi és szívszakadás

A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe-nLukács Enikő 0 hozzászólás Milyen étellel kárpótoljuk magunkat egy-egy depressziós éjszakán? Mit együnk, ha éppen a csúcsokon járunk? A gasztronómia sokat segít átlendülnünk a holtponton, vagy éppen más színben látni az éppen…

Szólj hozzá!

Címkék: cooking emotional gastronomica