HTML

GASTRONOMICA

www.gastronomica.hu portál gasztro blogja

Friss topikok

2011.06.27. 13:14 Gastronomica

Befőzni menő: 8 tuti ribizlilekvár

A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe Gasztro rovatában Szerző: Lukács Enikő Gondoltad volna, hogy főzhetsz lekvárt akár egy óra alatt is? Elő a lábast, hogy bebizonyítsd, te is tudsz olyan finomat készíteni, mint amilyet nagymamád anno a nyári konyhában. Itt az ideje a…

Szólj hozzá!


2011.06.23. 09:45 Gastronomica

Bort a süteménybe!

A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe Gasztro rovatában Szerző: Lukács Enikő Ha az édes fehér bor nem is a kedvenced, süteményben biztosan nem csalódsz benne! Néhány tipp, hogyan használd rutinosan a bort sütik készítésekor. Ha nyár, akkor egy jó fröccs a nagy melegben,…

Szólj hozzá!

Címkék: bor sütemény savarin


2011.06.13. 21:49 Gastronomica

A hét receptje: ribizlilekvár

A cikk a HVG Gasztronómia rovatban jelent meg. Szerző: Lukács EnikőItt június, és mindenki az eperrel, cseresznyével, mindjárt majd a meggyel, málnával esik szerelembe, a szegény ribizli meg lesorvad a bokrokról. Pedig a ribizli nemcsak finom, hanem nagyon egészséges…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia gasztronomica ribizlilekvár


2011.06.13. 21:45 Gastronomica

Egészséges nyalakodás: trendi lett a joghurtos fagyi!

A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe Gasztro rovatábanSzerző: Lukács EnikőNem hizlal és finom? Ráadásul fagyi?! Jó hírünk van: ha dögös alakot szeretnél, idén nyáron nem kell beáldoznod érte a nagy fagyizásokat!Már egy ideje a csapból is csak az folyik, mennyire fontos az…

Szólj hozzá!

Címkék: fagyi gasztronómia joghurtos gastronomica


2011.06.10. 09:53 Gastronomica

A legjobb nyári limonádék – recept

A cikk a HVG Gasztronómia rovatban jelent meg. Szerző: Lukács EnikőHa nyár, akkor limonádé. Sokan gondolhatják, hogy ilyen egyszerű italra nem érdemes szót vesztegetni, de nagyon nem így van. Kétségtelen, hogy a limonádéhoz nem kell különösebb fakszni, még akkor sem,…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia nyári gastronomica limonádé; limonádék;


2011.06.06. 06:37 Gastronomica

5 tuti tipp konyhakerti növényekhez

A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe Gasztro rovatábanSzerző: Lukács EnikőEleged van abból, hogy galambok üldögélnek a párkányon? Vagy az osztrák alpesi házakat is megszégyenítő muskátlihegyek virítanak az ablakodban? Akkor itt az ideje, hogy újíts, és végre saját termesztésű…

Szólj hozzá!

Címkék: tipp 5 tuti gasztronómia gasztronomica konyhakerti növényekhez


2011.06.02. 15:34 Gastronomica

Hozd ki a cseresznyéből a maximumot!

A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe Gasztro rovatábanSzerző: Lukács EnikőAdunk néhány újító, klassz receptet, hogy ne mindig ugyanazt a 2-3 ételt készíthesd el belőle. Sőt, még arra is van javaslatunk, hogyan hasznosítsd a vigyorgó szemeket, ha a hasadba már nem fér. Ha idén…

Szólj hozzá!

Címkék: cseresznye saláta gasztronómia sütve gasztronomica csőben


2011.06.01. 23:34 Gastronomica

Milyen az igazi bruschetta? – recept

A cikk a HVG Gasztronómia rovatban jelent meg. Szerző: Lukács EnikőA bruschetta az olasz konyha találmánya. Nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik, hiszen nem más, mint pirítós. Na de mi minden bír történni vele?!Tipikusan előételként fogyasztják…

Szólj hozzá!

Címkék: olasz gasztronómia bruschetta gastronomica recept; konyha;