HTML

GASTRONOMICA

www.gastronomica.hu portál gasztro blogja

Friss topikok

2010.05.31. 11:52 Gastronomica

Gasztró élmény Parádsasváron (3. rész)

A tegnapi bejegyzés folytatása


És ráadásként ízelítő a következő napi vacsorából:

Bemelegítésként Padlizsánkrém kenyér crustára, extra szűz olivaolajjal meglocsolva.

A folytatás Mangalica szűz bacon szalonnás polentával, hizlalt libamáj koronával és rozmaringos rebarbara jam-mel kísérve.

A desszert csokoládé mousse trió rétes tányérkában tálalva.

Zárásként fűszeres paradicsom jam-mel tálalt házi kecskesajt.

A Gastronomica sok sikert kíván Nagy Attilának és csapatának!

Kastélyhotel Sasvár Resort *****


3242 Parádsasvár
Kossuth Lajos u. 1
Tel: 36/444-444
Fax: 36/544-010


Web: khs.hu


www.gastronomica.hu


képek: Nagy Attila Executive Chef, Kastélyhotel Sasvár Resort *****
 

Szólj hozzá!


A bejegyzés trackback címe:

https://gastronomica.blog.hu/api/trackback/id/tr1002044285

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.