Gastronomica - Utolsó kommentek
blfr7@https://blog.hu
©2024 blog.hu
https://gastronomica.blog.hu/2010/06/11/a_frissito_szodaviz/full_commentlist/1#c33165223
Válasz erre: A frissítő szódavíz
2017-06-03T17:16:30+02:00
2017-06-03T17:16:30+02:00
Powerslave
http://blog.hu/user/272291
Picsába. Azért jöttem, mert én is folyton elbaszom, reméltem, hogy valaki tudja a trükköt az öklömnyi bubikhoz.
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/25/a_legfinomabb_burek_budapesten/full_commentlist/1#c30811704
Válasz erre: A legfinomabb burek Budapesten
2016-07-20T23:39:49+02:00
2016-07-20T23:39:49+02:00
novisz
http://blog.hu/user/652244
Bezárt :(
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/17/arbat_az_orosz_konyha_kincsestara_budapesten/full_commentlist/1#c26329147
Válasz erre: Arbat, az orosz konyha kincsestára Budapesten
2015-02-28T18:22:37+01:00
2015-02-28T18:22:37+01:00
trendo+
http://blog.hu/user/379199
A Bartók Bélán is volt egy! Mi van vele?
https://gastronomica.blog.hu/2010/06/21/uj_kavehaz_a_duna_parton/full_commentlist/1#c26301289
Válasz erre: Új kávéház a Duna parton
2015-02-26T11:12:59+01:00
2015-02-26T11:12:59+01:00
nikotex
http://blog.hu/user/424059
Árak?
https://gastronomica.blog.hu/2009/12/31/mautner_fele_zsirjaban_sult_libamaj/full_commentlist/1#c19065208
Válasz erre: Mautner-féle zsírjában sült libamáj
2013-02-16T21:32:42+01:00
2013-02-16T21:32:42+01:00
fishbone973
http://blog.hu/user/277812
nekem a 70 dkg-os máj 2x8 perc után még kicsit vérzett, úgyhogy kapott még 2 percet. most hül. holnap meglátjuk.
https://gastronomica.blog.hu/2011/10/27/zwetschgendatschi_szilvas_pite/full_commentlist/1#c17648069
Válasz erre: Szilvás receptek
2012-08-28T14:33:13+02:00
2012-08-28T14:33:13+02:00
PSzilva36
http://blog.hu/user/63723
Szia!<br />
Ifjúkoromban két hónapig Németországban voltam ösztöndíjas, ahol éppen szilva-szezon volt és csekély ösztöndíjamból étkezésre nem igen futotta. Ezért szinte minden nap szinte csak ezt a süteményt ettem fél liter tej társaságában. Sokféle hasonló receptet kipróbáltam, de ez hasonlít legjobban emlékeim szilvás sütijéhez ezért millió köszönet!!! :-)
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/17/arbat_az_orosz_konyha_kincsestara_budapesten/full_commentlist/1#c16936383
Válasz erre: Arbat, az orosz konyha kincsestára Budapesten
2012-06-08T17:00:23+02:00
2012-06-08T17:00:23+02:00
Pásztörperc
http://blog.hu/user/26552
A Lukoil benzinkútnál bezárt. Az István utcából átköltözött néhány saroknyit (Dessewffy utca?)
https://gastronomica.blog.hu/2010/04/02/peszachi_almas_rakott_macesz/full_commentlist/1#c16367434
Válasz erre: Peszachi almás rakott macesz
2012-04-13T16:17:20+02:00
2012-04-13T16:17:20+02:00
Zahal
http://blog.hu/user/63972
Kis javítás / kiegészítés: <br />
<br />
1. a Pészachnak semmi köze a húsvéthoz. Az egy másik "cég". Van a "zsidó húsvét" kifejezés, de tévedés.<br />
<br />
2. Izraelben 7 napig, a galutban 8 napig tart Pészach, amely alatt nem csak maceszt eszünk, hanem csak olyan ételeket, amelyek nem kovászosak, élesztősek. Otthonunkban meg kell szabadulni minden kovászostól, a birtokunkban sem lehet ilyen ez idő alatt. Tehát eszünk maceszt is bőséggel, de emellett burgonyát, húst, zöldséget, gyümölcsöt, csokoládét...stb.<br />
<br />
3. A zsidók borból is kizárólag kósert ihatnak. Van sok étel, amely "megengedő kóser", de a bor nagyon szigorú elbírálás alá esik.<br />
<br />
-------<br />
<br />
Tökjó recept, ki fogom én is próbálni!
https://gastronomica.blog.hu/2011/07/18/keszitsd_el_a_nyar_legjobb_langosat/full_commentlist/1#c14009474
Válasz erre: Készítsd el a nyár legjobb lángosát!
2011-07-18T14:41:05+02:00
2011-07-18T14:41:05+02:00
eneska
http://blog.hu/user/626801
sajnos még mindig úgy érzem, hogy a TEPSIS lángos nyerte el örökre a szívemet..!
https://gastronomica.blog.hu/2011/05/18/tiltolistan_az_eleszto_a_cukor_es_a_sajt_is/full_commentlist/1#c13517830
Válasz erre: Tiltólistán az élesztő, a cukor és a sajt is
2011-05-18T14:39:46+02:00
2011-05-18T14:39:46+02:00
anita2626
http://blog.hu/user/609399
Kedves Gasztroblogger!<br />
A finom étel alapja a kreativitás, a bátor és harmonikus fűszerezés, valamint a minőségi alapanyagok használata. Nincs ez másként a legkisebbek esetében sem, csak a 6 hónapos-3 éves babáknál még arra is vigyázni kell, hogy a felhasznált alapanyagok megfeleljenek az adott korosztály igényeinek. Egy kismama számára mindig nehéz eldönteni, hogy mit adjon enni a babájának, hogyan főzzön számára a konyhában, és miben tér el a felnőttek étkezése a kicsik babaételétől. Nekik kíván segíteni a Nestlé Babarecept Versenye, amelyre szeretnénk a konyhában otthonosan mozgó gasztrobloggereket is meghívni. A táplálkozási irányelveknek megfelelő legkreatívabb recepteket a Nestlé értékes ajándékokkal jutalmazza. A legjobb és legérdekesebb ételeket majd a nagyközönség választja ki szavazás útján.<br />
Bízunk benne, hogy sokan elfogadják a felkérésünket és részt vesznek majd a versenyen. A recepteket 2011. május 15. és 2011. június 15. között várjuk. További információt a <a rel="nofollow" href="http://www.mitegyenababa.hu">www.mitegyenababa.hu</a>, és a <a rel="nofollow" href="http://www.babareceptverseny.hu">www.babareceptverseny.hu</a> weboldalakon találhat.
https://gastronomica.blog.hu/2011/05/13/zoldborsoleves_maskeppen/full_commentlist/1#c13512843
Válasz erre: Zöldborsóleves másképpen
2011-05-18T08:36:45+02:00
2011-05-18T08:36:45+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2011/05/13/zoldborsoleves_maskeppen?fullcommentlist=1#c13484669" class="reply_nick_367491" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 13484669 );">@Cikória</a>: Nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lett!
https://gastronomica.blog.hu/2011/05/13/zoldborsoleves_maskeppen/full_commentlist/1#c13484669
Válasz erre: Zöldborsóleves másképpen
2011-05-15T08:32:57+02:00
2011-05-15T08:32:57+02:00
Cikória
http://blog.hu/user/367491
Épp borsólevest terveztem ma ebédre készíteni - tényleg! - akkor most kipróbálom ezt a botmixeres ki-bekapcsolós verziót, csak még beszerzem az avokádót. Kíváncsi vagyok rá nagyon. Köszi a tippet.
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/25/a_legfinomabb_burek_budapesten/full_commentlist/1#c13362815
Válasz erre: A legfinomabb burek Budapesten
2011-04-30T22:43:30+02:00
2011-04-30T22:43:30+02:00
rencsesz
http://blog.hu/user/286515
A legjobb!!!!!!!! A Hegedűs Gyula utcában bővült a kínálat pljeszkával és csevappal információim szerint :-)
https://gastronomica.blog.hu/2011/04/18/5_1_no_fogszabalyzoval_enni_vagy_nem_enni/full_commentlist/1#c13251817
Válasz erre: 5+1 nő fogszabályzóval: enni vagy nem enni?
2011-04-18T14:43:39+02:00
2011-04-18T14:43:39+02:00
Gabi a tortatanonc
http://blog.hu/user/598788
MA VETTÉK LE A FOGSZABÁLYZÓMAT! 26 évesen döntöttem úgy, hogy igenis akarok szép, szabályos fogsort - nekem ez több, mint két évig tartott. Nem okozott különösebb problémát, bármit meg tudtam enni - csak pl. almát nem tudtam harapni. Az ilyen dolgokat szépen felszeleteltem.<br />
Hosszú idő volt, de most nagyon boldog vagyok és elégedetten nézegetem az eredményt! :)
https://gastronomica.blog.hu/2011/02/01/alma_chutney/full_commentlist/1#c12456553
Válasz erre: Alma chutney
2011-02-05T09:55:19+01:00
2011-02-05T09:55:19+01:00
Cikória
http://blog.hu/user/367491
Köszönöm, ezt kipróbálom. De hol kapok mustármagot?
https://gastronomica.blog.hu/2010/12/21/karacsonyi_ajandekok_a_konyhabol_3_resz/full_commentlist/1#c11954692
Válasz erre: Karácsonyi ajándékok a konyhából 3. rész
2010-12-21T19:41:26+01:00
2010-12-21T19:41:26+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/12/21/karacsonyi_ajandekok_a_konyhabol_3_resz?fullcommentlist=1#c11950738" class="reply_nick_513142" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 11950738 );">@Bio-Ritmus</a>: Köszi!!
https://gastronomica.blog.hu/2010/12/21/karacsonyi_ajandekok_a_konyhabol_3_resz/full_commentlist/1#c11954614
Válasz erre: Karácsonyi ajándékok a konyhából 3. rész
2010-12-21T19:33:21+01:00
2010-12-21T19:33:21+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/12/21/karacsonyi_ajandekok_a_konyhabol_3_resz?fullcommentlist=1#c11949771" class="reply_nick_544318" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 11949771 );">@Mézes</a>: Köszi!!
https://gastronomica.blog.hu/2010/12/21/karacsonyi_ajandekok_a_konyhabol_3_resz/full_commentlist/1#c11950738
Válasz erre: Karácsonyi ajándékok a konyhából 3. rész
2010-12-21T13:33:42+01:00
2010-12-21T13:33:42+01:00
Bio-Ritmus
http://blog.hu/user/513142
Hű, ez baromi jó! Egyszerű és nagyszerű!! Gratulálok!!
https://gastronomica.blog.hu/2010/12/21/karacsonyi_ajandekok_a_konyhabol_3_resz/full_commentlist/1#c11949771
Válasz erre: Karácsonyi ajándékok a konyhából 3. rész
2010-12-21T12:20:17+01:00
2010-12-21T12:20:17+01:00
Mézes
http://blog.hu/user/544318
Ez valami hatalmas ötlet! Nagyon tetszik!
https://gastronomica.blog.hu/2010/06/21/uj_kavehaz_a_duna_parton/full_commentlist/1#c11903055
Válasz erre: Új kávéház a Duna parton
2010-12-15T21:55:15+01:00
2010-12-15T21:55:15+01:00
amegadott
http://blog.hu/user/547857
Segítsünk minél többen, járjunk minél gyakrabban, élvezzük amit nyújt... az ő és saját magunk örömére!!!
https://gastronomica.blog.hu/2010/10/25/oszi_edesseg_almas_sutotok_flan/full_commentlist/1#c11590268
Válasz erre: Őszi édesség: Almás sütötök flan
2010-11-16T11:08:45+01:00
2010-11-16T11:08:45+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/10/25/oszi_edesseg_almas_sutotok_flan?fullcommentlist=1#c11420769" class="reply_nick_269985" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 11420769 );">@betabeta</a>: Jogos az észrevétel! Köszi.
https://gastronomica.blog.hu/2010/11/08/korte_torta_maastrichtbol/full_commentlist/1#c11552047
Válasz erre: Körtetorta Maastrichtból
2010-11-11T14:45:26+01:00
2010-11-11T14:45:26+01:00
diobisztro
http://blog.hu/user/493721
Egy kedves barátom ígért nekem egykörte tortát:)) Várom, várom, de úgy tűnik soha nem érkezik meg:)) Ha megérkezne, vagy megérkezett volna ilyet szerettem volna kapni. Nincs más hátra, mint magam uram, ha szolgám nincsen, megcsinálom:))<br />
Köszönöm a remek ötletet!
https://gastronomica.blog.hu/2010/10/25/oszi_edesseg_almas_sutotok_flan/full_commentlist/1#c11420769
Válasz erre: Őszi édesség: Almás sütötök flan
2010-10-27T21:45:22+02:00
2010-10-27T21:45:22+02:00
betabeta
http://blog.hu/user/269985
Hol a tegnapi és mai Gastronomica adagom?!
https://gastronomica.blog.hu/2010/10/20/pogacs_helyett_cukkinis_mini_muffin/full_commentlist/1#c11382635
Válasz erre: Pogácsa helyett cukkinis mini-muffin
2010-10-23T21:28:27+02:00
2010-10-23T21:28:27+02:00
betabeta
http://blog.hu/user/269985
Megcsinltam és már meg is ettük. Az enyém kicsit vastagabb lett, lehet hogy nagyobb a formám.
https://gastronomica.blog.hu/2010/10/20/pogacs_helyett_cukkinis_mini_muffin/full_commentlist/1#c11374627
Válasz erre: Pogácsa helyett cukkinis mini-muffin
2010-10-22T19:57:35+02:00
2010-10-22T19:57:35+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/10/20/pogacs_helyett_cukkinis_mini_muffin?fullcommentlist=1#c11351449" class="reply_nick_269985" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 11351449 );">@betabeta</a>: Mindenképpen!!!!!!
https://gastronomica.blog.hu/2010/10/20/pogacs_helyett_cukkinis_mini_muffin/full_commentlist/1#c11374616
Válasz erre: Pogácsa helyett cukkinis mini-muffin
2010-10-22T19:56:57+02:00
2010-10-22T19:56:57+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/10/20/pogacs_helyett_cukkinis_mini_muffin?fullcommentlist=1#c11349077" class="reply_nick_493721" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 11349077 );">@diobisztro</a>: Dolgozom rajta, de még nem született meg a tuti nyerő!
https://gastronomica.blog.hu/2010/10/20/pogacs_helyett_cukkinis_mini_muffin/full_commentlist/1#c11351449
Válasz erre: Pogácsa helyett cukkinis mini-muffin
2010-10-20T15:25:26+02:00
2010-10-20T15:25:26+02:00
betabeta
http://blog.hu/user/269985
Jól néz ki, kipróbálom hétvégén, majd beszámolok róla!
https://gastronomica.blog.hu/2010/10/20/pogacs_helyett_cukkinis_mini_muffin/full_commentlist/1#c11349077
Válasz erre: Pogácsa helyett cukkinis mini-muffin
2010-10-20T12:21:31+02:00
2010-10-20T12:21:31+02:00
diobisztro
http://blog.hu/user/493721
Nagyon csinos kis muffinok:))<br />
Pogácsa helyett mellett, kitűnő ötlet!<br />
Valami tutti pogácsa recept esetleg:))<br />
Kösziii!
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/17/arbat_az_orosz_konyha_kincsestara_budapesten/full_commentlist/1#c11247413
Válasz erre: Arbat, az orosz konyha kincsestára Budapesten
2010-10-09T20:34:16+02:00
2010-10-09T20:34:16+02:00
hiruda
http://blog.hu/user/519655
Minden szép és minden jó, de annyira drága,<br />
hogy olcsobb lenne németországba utazni nagy bevásárlásra.....
https://gastronomica.blog.hu/2010/07/09/goldenblog_2064/full_commentlist/1#c10420170
Válasz erre: Goldenblog
2010-07-10T20:01:14+02:00
2010-07-10T20:01:14+02:00
Á la carte
http://blog.hu/user/299636
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/07/09/goldenblog_2064?fullcommentlist=1#c10409938" class="reply_nick_332105" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 10409938 );">@Gastronomica</a>: Úgy legyen! :) Mindenesetre továbbra is azt érzem nem ez a kategória ahol helye van. Mindenesetre sok sikert hozzá !
https://gastronomica.blog.hu/2010/07/09/goldenblog_2064/full_commentlist/1#c10409938
Válasz erre: Goldenblog
2010-07-09T11:36:18+02:00
2010-07-09T11:36:18+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/07/09/goldenblog_2064?fullcommentlist=1#c10409145" class="reply_nick_299636" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 10409145 );">@Á la carte</a>: Nagyon köszönöm, és viszont gratuláció a Te előkelő helyezésedhez is! A retro gasztronómia szerintem nagyon fantáziadús terület, retro éttermek, retro receptek stb, lesz még miről írni azt hiszem.
https://gastronomica.blog.hu/2010/07/09/goldenblog_2064/full_commentlist/1#c10409145
Válasz erre: Goldenblog
2010-07-09T10:35:01+02:00
2010-07-09T10:35:01+02:00
Á la carte
http://blog.hu/user/299636
Gratulálok az első helyhez. Valóban érdekes a blog, nekem tetszett, igaz lehet más kategóriában jobban el tudtam volna képzelni. Érdekes ez, gasztro is meg nem is :) Ötletes, mert vonzza a téma az embert, főleg azokat akik kicsit idősebbek és jobban tudják értékelni ezeket a dolgokat, több emlék fűzi őket ezekhez a termékekhez. Számomra egy kérdés merült fel: vajon hány ilyen retro termék van, van-e lehetőség hosszú távú kifutásra ebben a témában (és itt évekre gondolok) ? <br />
Sok sikert hozzá és még egyszer gratulálok.
https://gastronomica.blog.hu/2010/06/30/provanszi_lecso/full_commentlist/1#c10325465
Válasz erre: Provanszi lecsó
2010-06-30T15:49:42+02:00
2010-06-30T15:49:42+02:00
ugyanugyan
http://blog.hu/user/438781
van már pár hely, ahol a helyi étterem gondolja úgy, hogy azonosítsák őt a várossal, régióval. <a rel="nofollow" href="http://goo.gl/3rGe">goo.gl/3rGe</a>
https://gastronomica.blog.hu/2010/06/21/uj_kavehaz_a_duna_parton/full_commentlist/1#c10317997
Válasz erre: Új kávéház a Duna parton
2010-06-29T20:36:54+02:00
2010-06-29T20:36:54+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/06/21/uj_kavehaz_a_duna_parton?fullcommentlist=1#c10297709" class="reply_nick_312420" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 10297709 );">@zsommand</a>: Én nem vagyok ennyire pesszimista. Szerintem egyre többen vannak, akik értékelik az ilyen helyeket. Drukkolok nekik.
https://gastronomica.blog.hu/2010/06/21/uj_kavehaz_a_duna_parton/full_commentlist/1#c10297709
Válasz erre: Új kávéház a Duna parton
2010-06-27T22:46:17+02:00
2010-06-27T22:46:17+02:00
zsommand
http://blog.hu/user/312420
Nagyon bejött ta hely nekünk is.<br />
<br />
Félek, hogy nem lesz olyan réteg aki a helyet eltartaná.
https://gastronomica.blog.hu/2010/06/11/a_frissito_szodaviz/full_commentlist/1#c10207321
Válasz erre: A frissítő szódavíz
2010-06-18T20:58:20+02:00
2010-06-18T20:58:20+02:00
boszidoki
http://blog.hu/user/405177
A Mester utca körút felé eső részén találtam egy szóda.szaküzletet. Akit érdekel és szeretne patront csavarni, érdemes megnézni!
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/25/a_legfinomabb_burek_budapesten/full_commentlist/1#c9971480
Válasz erre: A legfinomabb burek Budapesten
2010-05-28T08:28:23+02:00
2010-05-28T08:28:23+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/05/25/a_legfinomabb_burek_budapesten?fullcommentlist=1#c9955237" class="reply_nick_361285" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 9955237 );">@neccharisnyás útonálló</a>: Ez velem is gyakran előfordul. Nincs mit tenni, nagyon finom!
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/25/a_legfinomabb_burek_budapesten/full_commentlist/1#c9955237
Válasz erre: A legfinomabb burek Budapesten
2010-05-26T18:44:39+02:00
2010-05-26T18:44:39+02:00
neccharisnyás útonálló (törölt)
http://blog.hu/user/361285
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/05/25/a_legfinomabb_burek_budapesten?fullcommentlist=1#c9945836" class="reply_nick_332105" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 9945836 );">@Gastronomica</a>: Voltam. Vettem. Forrón nyomta a kezembe a lány, így az elvitelre kért bureket már az utcán elérte végzete. Isteni volt! Megyek még párszor.
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/25/a_legfinomabb_burek_budapesten/full_commentlist/1#c9945836
Válasz erre: A legfinomabb burek Budapesten
2010-05-25T22:40:39+02:00
2010-05-25T22:40:39+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/05/25/a_legfinomabb_burek_budapesten?fullcommentlist=1#c9945248" class="reply_nick_361285" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 9945248 );">@neccharisnyás útonálló</a>: Nagyon finom, nem fogsz csalódni!
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/25/a_legfinomabb_burek_budapesten/full_commentlist/1#c9945248
Válasz erre: A legfinomabb burek Budapesten
2010-05-25T21:46:51+02:00
2010-05-25T21:46:51+02:00
neccharisnyás útonálló (törölt)
http://blog.hu/user/361285
Köszi a tippet! Bureket már sikerült elcsípnem itthon spenótos-juhtúrós ízesítéssel (bár nem tudom mennyire volt autentikus) Viszont erre a két helyre garantáltan elzarándokolok.
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/17/arbat_az_orosz_konyha_kincsestara_budapesten/full_commentlist/1#c9903319
Válasz erre: Arbat, az orosz konyha kincsestára Budapesten
2010-05-20T23:59:41+02:00
2010-05-20T23:59:41+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/05/17/arbat_az_orosz_konyha_kincsestara_budapesten?fullcommentlist=1#c9864575" class="reply_nick_276528" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 9864575 );">@jókaja</a>: Kár érte!
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/17/arbat_az_orosz_konyha_kincsestara_budapesten/full_commentlist/1#c9864575
Válasz erre: Arbat, az orosz konyha kincsestára Budapesten
2010-05-17T21:44:03+02:00
2010-05-17T21:44:03+02:00
jókaja
http://blog.hu/user/276528
A Savoya-ban pár hete zárt be másodszor is :-(
https://gastronomica.blog.hu/2010/03/26/kalacspuding/full_commentlist/1#c9821032
Válasz erre: Kalácspuding
2010-05-13T16:07:19+02:00
2010-05-13T16:07:19+02:00
zsubanya
http://blog.hu/user/449289
ez nagyonnn finooooooooommmmmm xdxdxxd
https://gastronomica.blog.hu/2010/03/26/kalacspuding/full_commentlist/1#c9819520
Válasz erre: Kalácspuding
2010-05-13T14:23:44+02:00
2010-05-13T14:23:44+02:00
zsubanya
http://blog.hu/user/449289
milyen tejszínt agyak hozzá?főző vagy rendes felverni való tejszínt?sürgős választ kérnék,mert holnapra szeretném megsütni.KÖSZÖNÖM
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/06/ujlipotvaros_ujabb_szinfoltja/full_commentlist/1#c9726563
Válasz erre: Kookta
2010-05-06T18:26:18+02:00
2010-05-06T18:26:18+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/05/06/ujlipotvaros_ujabb_szinfoltja?fullcommentlist=1#c9718655" class="reply_nick_73815" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 9718655 );">@cukroskata</a>: Hát igen... Ezért is írtam, hogy remek ötlet a „Mit szeretnél születésnapodra?” listára, ha másképp nem is juthatunk hozzá az ilyen luxushoz.
https://gastronomica.blog.hu/2010/05/06/ujlipotvaros_ujabb_szinfoltja/full_commentlist/1#c9718655
Válasz erre: Kookta
2010-05-06T10:16:30+02:00
2010-05-06T10:16:30+02:00
cukroskata
http://blog.hu/user/73815
Csak az árak, csak azt tudnám feledni :-)
https://gastronomica.blog.hu/2010/04/30/szir_elelmiszerbolt/full_commentlist/1#c9660344
Válasz erre: Szír élelmiszerbolt
2010-04-30T21:00:06+02:00
2010-04-30T21:00:06+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/04/30/szir_elelmiszerbolt?fullcommentlist=1#c9658263" class="reply_nick_276528" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 9658263 );">@jókaja</a>: Ez a pozitív szemlélet! Erre eddig nem gondoltam.
https://gastronomica.blog.hu/2010/04/30/szir_elelmiszerbolt/full_commentlist/1#c9660313
Válasz erre: Szír élelmiszerbolt
2010-04-30T20:57:09+02:00
2010-04-30T20:57:09+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/04/30/szir_elelmiszerbolt?fullcommentlist=1#c9657297" class="reply_nick_31522" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 9657297 );">@Ági, aki főz</a>: Az enyém is! az egyik legfontosabb beszerzési forrásom.
https://gastronomica.blog.hu/2010/04/30/szir_elelmiszerbolt/full_commentlist/1#c9658263
Válasz erre: Szír élelmiszerbolt
2010-04-30T16:39:59+02:00
2010-04-30T16:39:59+02:00
jókaja
http://blog.hu/user/276528
Még szerencse, hogy nem könnyű leparkolni, így kevésbé veszélyes az az addiktív baklava. :-)
https://gastronomica.blog.hu/2010/04/30/szir_elelmiszerbolt/full_commentlist/1#c9657297
Válasz erre: Szír élelmiszerbolt
2010-04-30T15:14:58+02:00
2010-04-30T15:14:58+02:00
Ági, aki főz
http://blog.hu/user/31522
Ez az egyik kedvenc boltom! Fűszeres fekete olajbogyó! Hmmmm.
https://gastronomica.blog.hu/2010/04/08/balzsamos_csirkemajas_bruschetta/full_commentlist/1#c9568101
Válasz erre: Balzsamos csirkemájas bruschetta
2010-04-23T12:48:32+02:00
2010-04-23T12:48:32+02:00
gasztrobika
http://blog.hu/user/367232
Borival ezt ebédeltük, és olyan jó lett, hogy otthon vacsorára is ilyet készít! (Véletlenül két kk. helyett két nagykanál mézet tettem bele, de asszem nem okoztam túl nagy kárt.)
https://gastronomica.blog.hu/2010/04/08/balzsamos_csirkemajas_bruschetta/full_commentlist/1#c9430324
Válasz erre: Balzsamos csirkemájas bruschetta
2010-04-12T22:34:20+02:00
2010-04-12T22:34:20+02:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
Minden komment-nek örülök, de az ilyen pozitív visszajelzésnek különösen! Köszi!!
https://gastronomica.blog.hu/2010/04/08/balzsamos_csirkemajas_bruschetta/full_commentlist/1#c9400902
Válasz erre: Balzsamos csirkemájas bruschetta
2010-04-10T22:20:47+02:00
2010-04-10T22:20:47+02:00
pelogi
http://blog.hu/user/45921
Elkészítettem. Megettük. Isteni. <br />
Kicsit olyan, mint ha libamáj lenne. Így.<br />
Köszönöm.
https://gastronomica.blog.hu/2010/03/30/philippe_a_belga/full_commentlist/1#c9276740
Válasz erre: Philippe a belga
2010-03-31T08:11:57+02:00
2010-03-31T08:11:57+02:00
Kelly és a szexi dög
http://blog.hu/user/408667
Örülök, hogy Philippe mégsem tűnt el, kíváncsi vagyok az új helyre is!
https://gastronomica.blog.hu/2010/03/16/csoben_sult_sajtos_karfiol/full_commentlist/1#c9102559
Válasz erre: Csőben sült sajtos karfiol
2010-03-17T10:55:17+01:00
2010-03-17T10:55:17+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/03/16/csoben_sult_sajtos_karfiol?fullcommentlist=1#c9098566" class="reply_nick_411537" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 9098566 );">@osztrigafőző</a>: Igen, ajánlom a sonkás quiche-t: <a rel="nofollow" href="http://gastronomica.blog.hu/2009/12/23/fustolt_sonkas_pite">gastronomica.blog.hu/2009/12/23/fustolt_sonkas_pite</a><br />
vagy <br />
<a rel="nofollow" href="http://www.gastronomica.hu/index.php?pg=fustolt_sonkas_pite">www.gastronomica.hu/index.php?pg=fustolt_sonkas_pite</a>
https://gastronomica.blog.hu/2010/03/16/csoben_sult_sajtos_karfiol/full_commentlist/1#c9098566
Válasz erre: Csőben sült sajtos karfiol
2010-03-16T23:03:16+01:00
2010-03-16T23:03:16+01:00
osztrigafőző
http://blog.hu/user/411537
Szeretem a csőben sültet, gyors, egyszerű és mégis finom. Mint a quiche. Van quiche recepted, gastronomica?
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/17/rokfortos_keksz/full_commentlist/1#c8795535
Válasz erre: Rokfortos keksz
2010-02-21T19:01:31+01:00
2010-02-21T19:01:31+01:00
boszidoki
http://blog.hu/user/405177
Nagy siker volt a keksz, a nagyobik fiam is ette, a kicsi csak megkóstolta. Hogy "néhány napig dobozban eltartható"-e ,sajnos nem fogjuk tudni kipróbálni, nem lesz mit tárolni!<br />
<br />
Én 200 C-on sütöttem, és meg kellett forgatni, hogy mindkét fele megsüljön.
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/19/koreai_palacsinta_rakkal_es_ujhagymaval/full_commentlist/1#c8778080
Válasz erre: Koreai palacsinta rákkal és újhagymával
2010-02-19T20:08:27+01:00
2010-02-19T20:08:27+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/19/koreai_palacsinta_rakkal_es_ujhagymaval?fullcommentlist=1#c8777744" class="reply_nick_110212" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8777744 );">@czejp</a>: Az ízhatás ázsiai.
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/19/koreai_palacsinta_rakkal_es_ujhagymaval/full_commentlist/1#c8778064
Válasz erre: Koreai palacsinta rákkal és újhagymával
2010-02-19T20:07:28+01:00
2010-02-19T20:07:28+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/19/koreai_palacsinta_rakkal_es_ujhagymaval?fullcommentlist=1#c8777622" class="reply_nick_375920" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8777622 );">@Boszi73</a>: A kakaós és a túrós is finom, de rákkal elkészítve is nagyon ízletes. Javaslom kipróbálásra!
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/19/koreai_palacsinta_rakkal_es_ujhagymaval/full_commentlist/1#c8777744
Válasz erre: Koreai palacsinta rákkal és újhagymával
2010-02-19T19:46:05+01:00
2010-02-19T19:46:05+01:00
czejp (törölt)
http://blog.hu/user/110212
Ez most északi vagy déli recept ?
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/19/koreai_palacsinta_rakkal_es_ujhagymaval/full_commentlist/1#c8777622
Válasz erre: Koreai palacsinta rákkal és újhagymával
2010-02-19T19:36:48+01:00
2010-02-19T19:36:48+01:00
Boszi73
http://blog.hu/user/375920
A palacsintát szeretem mondjuk kakaóval vagy túróval,de rákkal???
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/17/rokfortos_keksz/full_commentlist/1#c8752482
Válasz erre: Rokfortos keksz
2010-02-17T22:54:23+01:00
2010-02-17T22:54:23+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/17/rokfortos_keksz?fullcommentlist=1#c8746395" class="reply_nick_405177" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8746395 );">@boszidoki</a>: Ha a fiadnak nem is ízlik, a férjednek biztosan fog. Nálunk a férjem ette meg az összeset, a gyerekeknek esélyt sem hagyva, hogy megkóstolják.
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/09/rizskoch_maskepp_azaz_rizspuding_jamie_oliver_szerint/full_commentlist/1#c8752456
Válasz erre: Rizspuding Jamie Oliver receptje alapján
2010-02-17T22:52:21+01:00
2010-02-17T22:52:21+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/09/rizskoch_maskepp_azaz_rizspuding_jamie_oliver_szerint?fullcommentlist=1#c8716771" class="reply_nick_402579" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8716771 );">@tviBen</a>: Az MLM varázsát nem ismerem, de mint ügyfél eddig elégedett voltam az MLM szolgáltatásokkal. Jamie Oliver MLM-jét is ismered?
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/17/rokfortos_keksz/full_commentlist/1#c8746395
Válasz erre: Rokfortos keksz
2010-02-17T16:27:44+01:00
2010-02-17T16:27:44+01:00
boszidoki
http://blog.hu/user/405177
Szia! Tetszenek a receptek, és az, hogy a képek nemcsak a kész csodákat ábárzolják, hanem a köztes állapotot is. Kíváncsi vagyok, hogy az én finnyás, de chips-rajongó fiam mit szól majd ehhez a kekszhez.... :-)
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/09/rizskoch_maskepp_azaz_rizspuding_jamie_oliver_szerint/full_commentlist/1#c8716771
Válasz erre: Rizspuding Jamie Oliver receptje alapján
2010-02-15T17:09:37+01:00
2010-02-15T17:09:37+01:00
tviBen
http://blog.hu/user/402579
az MLM részéhez tudnék hozzászólni, ha nem probléma. én egy olyan "amatőr" vagyok, aki elhiszi ennek az egész MLM-nek a varázsát,Sőt talált egy oylan rendszert ami működik is.. ( talán ezért hiszem el:D )<br />
<br />
ha érdekel a rendszer kérlek nézz be:<br />
<br />
<a rel="nofollow" href="http://keressgyorsanpenzt.blog.hu/">keressgyorsanpenzt.blog.hu/</a><br />
<br />
köszi, B
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/05/csirke_edes_hagymaval/full_commentlist/1#c8594161
Válasz erre: Csirke édes hagymával
2010-02-05T14:22:46+01:00
2010-02-05T14:22:46+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/05/csirke_edes_hagymaval?fullcommentlist=1#c8589598" class="reply_nick_396234" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8589598 );">@nézz</a>: Én Hyppolit nézetét osztom: a hagymát is hagymával eszem! Vannak más hyppolitista blogolvasók is? Ha igen, lesznek még hagymás ételek!
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/05/csirke_edes_hagymaval/full_commentlist/1#c8590485
Válasz erre: Csirke édes hagymával
2010-02-05T10:19:30+01:00
2010-02-05T10:19:30+01:00
kk_kk
http://blog.hu/user/17875
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/05/csirke_edes_hagymaval?fullcommentlist=1#c8589598" class="reply_nick_396234" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8589598 );">@nézz</a>: <br />
Vajon miért van olyan érzésem, hogy nem véletlen, hanem inkább eltervezett az általam látogatott ÖSSZES blogban a felbukkanásod a semmitmondó, 5 szavas hozzászólásokkal?<br />
Reklám? Kurvára nem érdekel a reklámozott honlapod.<br />
.......
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/05/csirke_edes_hagymaval/full_commentlist/1#c8590180
Válasz erre: Csirke édes hagymával
2010-02-05T09:58:48+01:00
2010-02-05T09:58:48+01:00
szergej-szergejevics
http://blog.hu/user/229523
utálom a hagymát
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/05/csirke_edes_hagymaval/full_commentlist/1#c8590167
Válasz erre: Csirke édes hagymával
2010-02-05T09:58:18+01:00
2010-02-05T09:58:18+01:00
szergej-szergejevics
http://blog.hu/user/229523
utálom a hagymát
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/05/csirke_edes_hagymaval/full_commentlist/1#c8589598
Válasz erre: Csirke édes hagymával
2010-02-05T09:20:51+01:00
2010-02-05T09:20:51+01:00
nézz
http://blog.hu/user/396234
Imádom a hagymát.
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek/full_commentlist/1#c8553670
Válasz erre: Citromos, chillis szűzérmék
2010-02-02T14:27:58+01:00
2010-02-02T14:27:58+01:00
ÁkiBáki (törölt)
http://blog.hu/user/370343
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek?fullcommentlist=1#c8542366" class="reply_nick_332105" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8542366 );">@Gastronomica</a>: Ok, megnyugtattál, mert kicsit idegen volt, de akkor csak tejszínt használok.<br />
Köszönöm.<br />
Igen és ráadásul az angolokon lehet kísérletezni, jól bírják:-)
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek/full_commentlist/1#c8542404
Válasz erre: Citromos, chillis szűzérmék
2010-02-01T17:49:12+01:00
2010-02-01T17:49:12+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek?fullcommentlist=1#c8541844" class="reply_nick_46496" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8541844 );">@twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX</a>: A képektől vagy a recept leírásától éheztél meg? Mi a fontosabb egy jó gasztroblogban a képek vagy a szöveg?
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek/full_commentlist/1#c8542366
Válasz erre: Citromos, chillis szűzérmék
2010-02-01T17:45:32+01:00
2010-02-01T17:45:32+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek?fullcommentlist=1#c8542081" class="reply_nick_370343" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8542081 );">@ÁkiBáki</a>: Valóban nyomdahiba került a receptembe: az eredeti Delicious receptben "creme fraiche" szerepelt, amit itthon nem lehet kapni, ezért próbálkoztam tejföllel és tejszínnel is, de végül a tejszínnél maradtam. A tejföl tévedésből mégis benne maradt a receptben. Elnézést!<br />
Nekem az angliai nemzetközi éttermek a nagy kedvenceim. A sok bevándorló sok jó autentikus étteremmel járult az angol gasztropaletta színesítéséhez.
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek/full_commentlist/1#c8542081
Válasz erre: Citromos, chillis szűzérmék
2010-02-01T17:20:13+01:00
2010-02-01T17:20:13+01:00
ÁkiBáki (törölt)
http://blog.hu/user/370343
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek?fullcommentlist=1#c8541695" class="reply_nick_332105" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8541695 );">@Gastronomica</a>: Ha az angol konyháról nem is (talán nem véletlenül:-), de az Angliában található éttermekről igen. Azok között viszont lehet csemegézni.<br />
Furcsa egy társaság ez, csak mint a német, amit otthon főznek, azt hagyjuk, de az éttermek nagyon jók. <br />
Sőt még jó receptjeik is vannak.<br />
Ez például nagyon jól hangzik, csak a tejföl idegen nekem, (ami ugyan nincs a nyersanyag felsorolásban) de majd megpróbálom.<br />
Gordon meg szerintem egy őrült, de mint tudjuk az őrültek viszik előre a világot.<br />
Mindenesetre szeretnék egy magyar kiadást belőle, hogy ezt az állóvizet megkavarja egy kissé.
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek/full_commentlist/1#c8541844
Válasz erre: Citromos, chillis szűzérmék
2010-02-01T17:00:03+01:00
2010-02-01T17:00:03+01:00
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
http://blog.hu/user/46496
Huh, de megeheztem.
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek/full_commentlist/1#c8541695
Válasz erre: Citromos, chillis szűzérmék
2010-02-01T16:48:16+01:00
2010-02-01T16:48:16+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek?fullcommentlist=1#c8541179" class="reply_nick_32798" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8541179 );">@A. B. Normal</a>: Anglia egyértelműen fent van a gasztronómiai térképen (pl. Gordon Ramsay), szerintem mégsem a konyhájáról híres, inkább az ötórai teájáról és a pub-jairól. Van valaki másnak is benyomása az angol konyháról?
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek/full_commentlist/1#c8541179
Válasz erre: Citromos, chillis szűzérmék
2010-02-01T16:12:41+01:00
2010-02-01T16:12:41+01:00
A. B. Normal
http://blog.hu/user/32798
"Meglepő, hogy a nem igazán a konyhájáról híres szigetországban számos nagyon jó gasztró újság létezik."<br />
<br />
??? WTF, ahogy a helyiek mondanák
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek/full_commentlist/1#c8540595
Válasz erre: Citromos, chillis szűzérmék
2010-02-01T15:40:47+01:00
2010-02-01T15:40:47+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek?fullcommentlist=1#c8540423" class="reply_nick_37617" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8540423 );">@hegyilany</a>: Hirtelen kisütve én is kicsit vastagabbra vágom, de ebben a tejszínes chillis szószban a fél centis szeletek nagyon finomak. Legközelebb kipróbálom vastagabb szeletekkel.
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek/full_commentlist/1#c8540423
Válasz erre: Citromos, chillis szűzérmék
2010-02-01T15:30:08+01:00
2010-02-01T15:30:08+01:00
hegyilany
http://blog.hu/user/37617
Fél centi szerintem nagyon vékony a szűzpecsenyéhez. Sokkal vastagabbra szoktam hagyni, hogy zamatos maradjon.
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek/full_commentlist/1#c8539912
Válasz erre: Citromos, chillis szűzérmék
2010-02-01T15:04:21+01:00
2010-02-01T15:04:21+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek?fullcommentlist=1#c8539333" class="reply_nick_392395" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8539333 );">@klikk ide</a>: A holnapi recept pesztos tészta lesz. Érdemes lesz ebéd előtt ideklikkelni!
https://gastronomica.blog.hu/2010/02/01/citromos_chillis_szuzermek/full_commentlist/1#c8539333
Válasz erre: Citromos, chillis szűzérmék
2010-02-01T14:33:04+01:00
2010-02-01T14:33:04+01:00
klikk ide
http://blog.hu/user/392395
Most ebédeltem, de visszajött az étvágy :)
https://gastronomica.blog.hu/2010/01/28/mezben_sult_gyokerek/full_commentlist/1#c8513902
Válasz erre: Mézben sült gyökerek
2010-01-30T08:55:13+01:00
2010-01-30T08:55:13+01:00
Cikória
http://blog.hu/user/367491
Akácmézet (az volt itthon). Az az igazság, hogy a leírtnál több mézet tettem bele, mert nagyon édesszájú vagyok, de kár volt: túl édes lett. Legközelebb betartom a blogban ajánlott arányokat. Respect!
https://gastronomica.blog.hu/2010/01/28/mezben_sult_gyokerek/full_commentlist/1#c8499110
Válasz erre: Mézben sült gyökerek
2010-01-28T22:29:26+01:00
2010-01-28T22:29:26+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/01/28/mezben_sult_gyokerek?fullcommentlist=1#c8498411" class="reply_nick_367491" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8498411 );">@Cikória</a>: Szuper, köszi a visszajelzést! Milyen mézet használtál, akácmézet?
https://gastronomica.blog.hu/2010/01/28/mezben_sult_gyokerek/full_commentlist/1#c8498411
Válasz erre: Mézben sült gyökerek
2010-01-28T21:33:51+01:00
2010-01-28T21:33:51+01:00
Cikória
http://blog.hu/user/367491
Bár csak ma került ki ez a recept, megtetszett,ráértem (ez ritka), kipróbáltam (ez is), már el is fogyott (ez nem). Köszönöm az ötletet.
https://gastronomica.blog.hu/2010/01/25/edesboros_savarin/full_commentlist/1#c8449812
Válasz erre: Édesboros Savarin sütemény
2010-01-25T21:08:03+01:00
2010-01-25T21:08:03+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/01/25/edesboros_savarin?fullcommentlist=1#c8442289" class="reply_nick_171936" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8442289 );">@puncsmignon</a>: Köszönöm az érdeklődést! Minden levelet szeretettel várok a gastronomica(kukac)gastronomica.hu címre.
https://gastronomica.blog.hu/2010/01/25/edesboros_savarin/full_commentlist/1#c8449799
Válasz erre: Édesboros Savarin sütemény
2010-01-25T21:06:51+01:00
2010-01-25T21:06:51+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/01/25/edesboros_savarin?fullcommentlist=1#c8439906" class="reply_nick_2922" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8439906 );">@Leonard Zelig</a>: Magyarországon tényleg nem nagyon ismerik. Az erdélyi savarinról találtam egy idevágó fórumot: <a rel="nofollow" href="http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9069450">forum.index.hu/Article/showArticle?t=9069450</a><br />
Ha arra járok, ki fogom próbálni. Van valakinek erdélyi bevált savarin receptje?
https://gastronomica.blog.hu/2010/01/25/edesboros_savarin/full_commentlist/1#c8442289
Válasz erre: Édesboros Savarin sütemény
2010-01-25T13:08:07+01:00
2010-01-25T13:08:07+01:00
puncsmignon
http://blog.hu/user/171936
Kedves "gasztronomica"! Szeretném veled felvenni a kapcsolatot, tudnál adni egy címet, ahova írhatok? köszönöm
https://gastronomica.blog.hu/2010/01/25/edesboros_savarin/full_commentlist/1#c8439906
Válasz erre: Édesboros Savarin sütemény
2010-01-25T10:24:03+01:00
2010-01-25T10:24:03+01:00
Leonard Zelig
http://blog.hu/user/2922
Savarint lehet kapni szerte Erdélyben, egy kicsit másképp készítik és ízesítik a cukrászdában, de nagyon finom ott is. A magyarországiak nem ismerik, érdekes módon Portugáliában is majdnem ugyanolyat ettünk, mint Erdélyben.
https://gastronomica.blog.hu/2010/01/18/malnas_grizsuti/full_commentlist/1#c8358761
Válasz erre: Málnás grízsüti
2010-01-18T21:47:13+01:00
2010-01-18T21:47:13+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/01/18/malnas_grizsuti?fullcommentlist=1#c8356691" class="reply_nick_388053" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8356691 );">@Eszter69</a>: Mindenki jól van, a gyerekek imádták a málnás sütit, javaslom Nektek is!
https://gastronomica.blog.hu/2010/01/18/malnas_grizsuti/full_commentlist/1#c8358741
Válasz erre: Málnás grízsüti
2010-01-18T21:45:24+01:00
2010-01-18T21:45:24+01:00
Gastronomica
http://blog.hu/user/332105
<a href="http://gastronomica.blog.hu/2010/01/18/malnas_grizsuti?fullcommentlist=1#c8356945" class="reply_nick_388085" onclick="javascript:if ( typeof followCommentReply != 'undefined' ) return followCommentReply( 8356945 );">@smorbrod</a>: Igen, a második szakaszban is csak 170 fokos sütőben kell sütni. Ha elkészül, írd meg, milyen lett, köszi!
https://gastronomica.blog.hu/2010/01/18/malnas_grizsuti/full_commentlist/1#c8356945
Válasz erre: Málnás grízsüti
2010-01-18T19:34:38+01:00
2010-01-18T19:34:38+01:00
smorbrod
http://blog.hu/user/388085
Jól hangzik a süti, kipróbálom. A második szakaszban is csak 170 fokos sütőben kell sütni?
https://gastronomica.blog.hu/2010/01/18/malnas_grizsuti/full_commentlist/1#c8356691
Válasz erre: Málnás grízsüti
2010-01-18T19:17:26+01:00
2010-01-18T19:17:26+01:00
Eszter69
http://blog.hu/user/388053
Szia Enikő,<br />
<br />
Megnéztem a weblapodat, nagyon tetszik, gratulálok!<br />
Finom lehet ez a süti és nem is tűnik bonyolultnak, majd kipróbálom.<br />
Jól vagytok?<br />
Eszter
https://gastronomica.blog.hu/2009/12/09/thai_sult_lazac_4_fo_reszere/full_commentlist/1#c8199270
Válasz erre: Thai sült lazac (4 fő részére)
2010-01-05T17:37:12+01:00
2010-01-05T17:37:12+01:00
sabaju
http://blog.hu/user/380624
Ez nagyon finom lett, annyira hogy, legközelebb duplaennyi szószt csinálok hozzá
https://gastronomica.blog.hu/2009/12/23/fustolt_sonkas_pite/full_commentlist/1#c8098768
Válasz erre: Füstölt sonkás pite
2009-12-24T21:56:06+01:00
2009-12-24T21:56:06+01:00
Cikória
http://blog.hu/user/367491
Ebből én is ettem. Király!
https://gastronomica.blog.hu/2009/12/11/fokhagymas_pisztrang_4_fo_reszere/full_commentlist/1#c7964595
Válasz erre: Fokhagymás pisztráng (4 fő részére)
2009-12-11T19:54:02+01:00
2009-12-11T19:54:02+01:00
Cikória
http://blog.hu/user/367491
Nem elég csak az oliva olaj? Feltétlenül kell a vaj is, mert azt a lányom nem eheti. Mivel helyettesíthetem?
https://gastronomica.blog.hu/2009/12/09/thai_sult_lazac_4_fo_reszere/full_commentlist/1#c7940896
Válasz erre: Thai sült lazac (4 fő részére)
2009-12-09T21:17:23+01:00
2009-12-09T21:17:23+01:00
Cikória
http://blog.hu/user/367491
Ez nagyon jók néz ki, és tényleg nem tűnik bonyolultnak. Még az is lehet, hogy az ünnepek alatt kipróbálom. Várom a további finomságokat!
https://gastronomica.blog.hu/2009/12/07/curry_s_krumpli_kremleves/full_commentlist/1#c7926647
Válasz erre: Curry-s krumpli krémleves
2009-12-08T19:04:36+01:00
2009-12-08T19:04:36+01:00
Cikória
http://blog.hu/user/367491
Lehet kókusztejet külön kapni vagy nekem kell feltörnöm a kókuszdiót, mert akkor a Balck&Decker-t is fel kell sorolni a hozzávalókhoz. :)
https://gastronomica.blog.hu/2009/12/07/curry_s_krumpli_kremleves/full_commentlist/1#c7920973
Válasz erre: Curry-s krumpli krémleves
2009-12-08T12:20:36+01:00
2009-12-08T12:20:36+01:00
gasztrobika
http://blog.hu/user/367232
A leves jól hangzik, de nagyon várom a mangó chutney receptjét is!
https://gastronomica.blog.hu/2009/12/07/curry_s_krumpli_kremleves/full_commentlist/1#c7920808
Válasz erre: Curry-s krumpli krémleves
2009-12-08T12:09:37+01:00
2009-12-08T12:09:37+01:00
Olivier
http://blog.hu/user/367238
Ez a leves nagyon tutinak hangzik. Úgyis valamilyen jó levesre vágytam, este megfőzzük. Holnap visszaszólok, milyen volt.