A cikk a HVG Gasztronómia rovatban jelent meg. Szerző: Lukács EnikőItt június, és mindenki az eperrel, cseresznyével, mindjárt majd a meggyel, málnával esik szerelembe, a szegény ribizli meg lesorvad a bokrokról. Pedig a ribizli nemcsak finom, hanem nagyon egészséges…
2011.06.13. 21:49 Gastronomica
A hét receptje: ribizlilekvár
Szólj hozzá!
Címkék: gasztronómia gasztronomica ribizlilekvár
2011.06.13. 21:45 Gastronomica
Egészséges nyalakodás: trendi lett a joghurtos fagyi!
A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe Gasztro rovatábanSzerző: Lukács EnikőNem hizlal és finom? Ráadásul fagyi?! Jó hírünk van: ha dögös alakot szeretnél, idén nyáron nem kell beáldoznod érte a nagy fagyizásokat!Már egy ideje a csapból is csak az folyik, mennyire fontos az…