Érdemes-e a „sima” gyümölcshöz képest kétszer-háromszor többet fizetni egy kiló bioalmáért? S vajon mitől lesz bio a méz? Hétvégi biopiaci látogatásunkon ezekre a kérdésekre igyekeztünk választ találni.Itthon a bio- (angolul organical) étrend még korántsem…
2010.10.12. 18:05 Gastronomica
Tojás 75 forintért?! Budapesti biopiackörkép
Szólj hozzá!
Címkék: gasztronómia biopiac gastronomica
2010.10.11. 11:08 Gastronomica
Szilva chutney vagy szilvás hagymalekvár?
Nagyon népszerű manapság chutney-kat készíteni otthon, és sült húsok, sajtok vagy akár májpástétomok mellé kínálni. Ezúttal én is a chutney készítők sorába állok, mert újabb adag szilva érkezett és chutneyt szilvából még nem készítettem. De mi is az a chutney? A chutney…