HTML

GASTRONOMICA

www.gastronomica.hu portál gasztro blogja

Friss topikok

2010.10.12. 18:05 Gastronomica

Tojás 75 forintért?! Budapesti biopiackörkép

Érdemes-e a „sima” gyümölcshöz képest kétszer-háromszor többet fizetni egy kiló bioalmáért? S vajon mitől lesz bio a méz? Hétvégi biopiaci látogatásunkon ezekre a kérdésekre igyekeztünk választ találni.Itthon a bio- (angolul organical) étrend még korántsem…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia biopiac gastronomica


2010.10.11. 11:08 Gastronomica

Szilva chutney vagy szilvás hagymalekvár?

Nagyon népszerű manapság chutney-kat készíteni otthon, és sült húsok, sajtok vagy akár májpástétomok mellé kínálni. Ezúttal én is a chutney készítők sorába állok, mert újabb adag szilva érkezett és chutneyt szilvából még nem készítettem. De mi is az a chutney? A chutney…

Szólj hozzá!

Címkék: szilva gasztronómia sonka bruschetta hagymalekvár chutney gastronomica


süti beállítások módosítása