A cikk megjelent a Nők Lapja Cafe Gasztro rovatábanSzerző: Lukács EnikőAdunk néhány újító, klassz receptet, hogy ne mindig ugyanazt a 2-3 ételt készíthesd el belőle. Sőt, még arra is van javaslatunk, hogyan hasznosítsd a vigyorgó szemeket, ha a hasadba már nem fér. Ha idén…
2011.06.02. 15:34 Gastronomica
Hozd ki a cseresznyéből a maximumot!
Szólj hozzá!
Címkék: cseresznye saláta gasztronómia sütve gasztronomica csőben
2011.06.01. 23:34 Gastronomica
Milyen az igazi bruschetta? – recept
A cikk a HVG Gasztronómia rovatban jelent meg. Szerző: Lukács EnikőA bruschetta az olasz konyha találmánya. Nagyszerűsége éppen az egyszerűségében rejlik, hiszen nem más, mint pirítós. Na de mi minden bír történni vele?!Tipikusan előételként fogyasztják…