HTML

GASTRONOMICA

www.gastronomica.hu portál gasztro blogja

Friss topikok

2010.05.20. 13:52 Gastronomica

Bigyóshop, a nélkülözhetetlen tárgyak boltja

Ez a webshop ugyan nem kifejezetten konyhai eszközökre specializálta magát, de található náluk néhány konyhában is használható termék is. A kínálat főleg ajándékozási tárgyakból áll, én is innen kaptam tavaly egy remek használati tárgyat: egy igen praktikus sütő eszközt, egy toast sütőt.
Nagyszerűsége egyszerűségében rejlik. Használatához nem kell egy elektromos toast  sütő kütyüt elővenni a konyhai szekrényünk legmélyéből, bepattintani a megfelelő betétet, megvárni míg felmelegszik és sütni, hanem ezt a könnyű és egyszerű, konyhai fiókban elférő, eszközt kell csak elővenni, megtölteni és pillanatok alatt megsütni a tartalmát a tűzhelyen.

Előnye még, hogy a sütő kiképzése lehetővé teszi, hogy a két kenyérszelet közé tekintélyes mennyiségű édes és sós töltelék férjen. A banánnal sült édes bundás kenyér nálunk az egyik kedvenc. A speciális bevonatának köszönhetően, nem ragad rá az étel, mosogatógépben mosható, használható mindenféle tűzhelyen (gáz, villany, üvegkerámia, etc).


Hátránya, hogy egyszerre csak egy szendvics készíthető vele. Mivel formája kerek, a négyzet alakú kenyér kilógó részeit le kell vágni, ami egy kicsit körülményessé teheti a szendvics elkészítését.


A kenyérbe belesülő Diabolo feliratot nem tudom, hogy az előnyei, avagy a hátrányai közé soroljam?!

Persze, vannak még más bigyók is a honlapon, mint például a Love toast készítő nyomóeszköz pirítósokhoz (hasonló angyali arcot ábrázoló verzióban is megkapható), bortartók, bornyitó, borlakat, happy birthday feliratú tortaforma, jégpohár készítő, stb.

Valamint további nagyon hasznos cuccok, mint az éjszakára nélkülözhetetlen foszforeszkáló WC papír, vagy a nyár létfontosságú kelléke a pókfogó, vagy akár egy véres zuhanyfüggöny.
Érdemes átnézni a kínálatot!


 

www.bigyoshop.hu

www.gastronomica.hu

képek: bigyoshop, thediabolo.com
 

Szólj hozzá!

Címkék: ajándék toaster gasztronómia ajándékok bigyoshop gastronomica konyhai felszerelések


A bejegyzés trackback címe:

https://gastronomica.blog.hu/api/trackback/id/tr932017997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása