HTML

GASTRONOMICA

www.gastronomica.hu portál gasztro blogja

Friss topikok

2010.03.19. 06:00 Gastronomica

Szűzpecsenye gremolata-val

A gremolata egy friss zöldfűszerekből és egyéb más összetevőből álló fűszerkeverék. Leggyakrabban petrezselyem, citromhéj és fokhagymából készül. Olaszországban és Franciaországban használják a készétel legvégső ízesítésére. A francia persillade egy kicsit eltér az…

Szólj hozzá!

Címkék: szűzpecsenye gremolata


2010.03.18. 08:25 Gastronomica

Füstöltmakréla pástétom

Egy újabb gyors vacsora lehetőség! Füstölt pisztráng, makréla és lazac számomra finom csemege. Lehet enni hidegen is, melegen is. A pisztráng és a makréla egészben, vaj darabokkal a tetejükön, sütőben átmelegítve még ízletesebbé válnak. Van ahol ezeket a halakat füstölés…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia újhagyma sajtkrém makréla pástétom gastronomica


2010.03.17. 06:00 Gastronomica

Beszélgetés a Michelin csillagos Costes étterem séfjével

A héten a Costes étterem Michelin csillagot kapott! A lenti beszélgetés néhány héttel ezelőtt készült. Nicolas Rafael Delgado a Costes étterem új argentin séfje, január óta ő irányítja a reménybeli Michelin csillag várományos Costes étterem konyháját. Fiatal, közvetlen,…

Szólj hozzá!

Címkék: csillag michelin rafael nicolas costes gastronomica delgado


2010.03.16. 06:00 Gastronomica

Csőben sült sajtos karfiol

  Az alábbi receptet Jamie Oliver, Ministry of food című könyvében olvastam. Szeretem azokat az ételeket, melyek a sütőben sülnek készre, mert általában jól átsülve az ízek jobban érvényesülnek, és persze a pörzsanyag (így hívják a megsült étel felületén…

2 komment

Címkék: gasztronómia karfiol besamel gastronomica csőben


2010.03.12. 06:00 Gastronomica

Csirke Satay fűszeres mogyorószósszal

A csirke satay egy nagyon finom, fűszeres omlós mini csirkenyárs. Eredete távol keleti. Malajziában és Indonéziában a legnépszerűbb ételek egyike, közkedvelt utcai nass. Számos variációja létezik, melyek főleg a pác összetevőiben és a felhasznált húsokban különbözik. A…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia grill csirkemell nyárs gastronomica


2010.03.11. 06:00 Gastronomica

Tészta diópestóval

Nem olyan régen Rómában jártam, ahol vacsorára egy remek kis vendéglőt találtunk, melyet egy idős, kedves úr és felesége vezettek. A kettőjük közötti szerep hagyományosan volt felosztva: a feleség vitte a konyhát, a férj szórakoztatta a vendégeket, miközben az elkészült…

Szólj hozzá!

Címkék: dió gasztronómia tészta pesto gastronomica dióspesztó


2010.03.10. 06:00 Gastronomica

Hagymás sajtos toast

Mi legyen ma a vacsora? A kérdés minden napi gyötrelmet jelent. A megszokott szalámi, sonka, sajt, körözött, virsli, tojás, stb, stb váltakozása egy idő után nagyon unalmas. Ezért vannak folyamatosan vannak próbálkozásaim, hogy valamit újítsak. Napközben nincs nagyon időm az esti…

Szólj hozzá!

Címkék: hagyma gasztronómia sajt toast melegszendvics gastronomica


2010.03.09. 06:00 Gastronomica

Narancsos crème caramel (narancsos vaníliapuding karamell öntettel)

A mai receptem egy katalán hangulatú vízgőzben főtt vaníliakrém, karamell öntettel. Frankofon területeken nagy népszerűségnek örvend. Ugyan, ott nem ízesítik a vaníliakrémet narancs héjával, ez inkább a katalán crema catalana-ra jellemző, ami a szintén francia crème brûlée…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia puding karamell vaníliás gastronomica


2010.03.08. 06:00 Gastronomica

Rozmaringos krumplis pizza, camembert sajttal

Nálam a kenyér és a krumpli nem nagyon illik össze. Sose értettem meg, hogy paprikás krumplihoz vagy rakott krumplihoz hogyan lehet kenyeret enni. Nekem a krumplis focaccia sem szerepel a kedvenceim között, de az alábbi recept valahogy mégis más. Vékony a tészta, és az olvadt camembert…

Szólj hozzá!

Címkék: krumpli gasztronómia sajt pizza camembert gastronomica


2010.03.05. 06:00 Gastronomica

Rokfortos brokkoli krémleves

Már többször írtam, hogy mennyire szeretem a rokfort típusú kék sajtokat. A brokkolival kifejezetten jól illenek egymáshoz. A brokkoli krémleveshez javaslom, hogy zölségalaplevet használjunk. A zölségalaplevet leveskockával is lehet helyettesíteni, de egyáltalán nem ugyanazt az…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia krémleves brokkoli alaplé rokfort gastronomica


2010.03.04. 06:00 Gastronomica

Borban főtt gombás rozmaringos nyúlhús

Gyerekkoromban gyakran ettünk nyúlhúst, papámnak volt valami kapcsolata egy nyúltenyésztővel, így sokszor jutottunk hozzá. A nyulat nagyon szerettem, mert leggyakrabban vadas készült belőle, és ilyenkor az anyukám mindig készített zsemlegombócot. A vadas mártása és a gombóc így…

Szólj hozzá!

Címkék: nyúl bor gomba gasztronómia rozmaring gastronomica


2010.03.03. 06:00 Gastronomica

Krémsajttal töltött csirkemell

A csirkemell csak akkor jó, ha nincs túlfőzve. Túlfőzve nagyon száraz lesz a húsa és nem igazán könnyen csúszik le a torkunkon. Viszont, ha megtaláljuk a megfelelő sütési időtartamot, remek, szaftos, omlós húsunk lesz. Ebben a krémsajt töltelék is segít a magas…

Szólj hozzá!

Címkék: csirke gasztronómia paradicsom krémsajt gastronomica


2010.03.02. 06:00 Gastronomica

Nagyon finom túrós palacsinta csőben sütve

Már maga a palacsinta egy aránylag jól sikerült étel, de ez meg még triplán finomabb! Miért is? Mert nem csak át van sütve, és az ízek még jobban összeérnek, hanem egy jó adag vaníliás, cukros, tojásos tejjel meg van locsolva, és így kerül be a sütőbe. A végtermék, egy…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia túró palacsinta túrós sütve gastronomica


2010.03.01. 06:00 Gastronomica

Purimi sütemény - Hámán füle

Idén február 28-ra esett Purim, a legvidámabb zsidó ünnep. Ilyenkor nagy jelentősége van Eszter könyvének, ugyanis Purim története ebben a könyvben olvasható. Purim a perzsa uralom alatt élő zsidók megmenekülésének ünnepe. Az ünnep alkalmával a gyerekek jelmezbe…

Szólj hozzá!

Címkék: süti gasztronomia eperlekvár gastronomica


2010.02.26. 06:00 Gastronomica

Paradicsom krémleves

A paradicsomleves minden gyerek kedvence, legalábbis nálunk. Betütésztával, rántással és temérdek cukorral vagy zellerrel, de még ezt a répás verziót is nagyon szeretik. Finom a krémessége, melyet a tejszín biztosít neki. (Nyáron friss, érett papradicsomból még finomabb!)Amíg…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia paradicsom tejszín bazsalikom krémleves gastronomica


2010.02.25. 06:00 Gastronomica

Thai fasírtgolyók

Az ázsiai konyha nagyon közel áll hozzám. Szeretem, mert néhány általunk nem megszokott fűszer vagy alapanyag felhasználásával teljesen más ízt tudunkk kreálni. Ennél a receptnél is húsgolyót készítettem, de a paradicsomos káposztafőzelékhez felszolgált fasírttól eltérő…

Szólj hozzá!

Címkék: thai fasírt gastronomica gasztronómis


2010.02.24. 06:00 Gastronomica

Kecskesajtos toast

Vannak ételek, amelyek a maguk egyszerűségével annyira nagyon finomak tudnak lenni. Ilyen a kecskesajt. Franciaországban nagy hagyománnyal rendelkezik a kecskesajt gyártás, sajnos itthon még nem tett szert olyan népszerűségre, mint Franciaországban. Valószínű az árában lehet az…

Szólj hozzá!

Címkék: saláta kecskesajt toast gastronomica gasztronómis


2010.02.23. 06:00 Gastronomica

Gombás, sonkás, besameles csőben sült tészta: Vincisgrassi

A jól hangzó név valójában egy lasagne szerű rakott tészta, de paradicsom nélkül. Az eredeti recept frissen gyúrt tésztával készül. Nekem nem volt itthon ilyen tésztám, és nem is volt időm tésztát gyúrni, viszont volt csusza tésztám, ezért ezzel készítettem ezt az olasz…

Szólj hozzá!

Címkék: gomba gasztronómia sonka tészta erdei besamel gastronomica


2010.02.22. 06:00 Gastronomica

Nagyon csokis mogyorós csokoládé desszert

A csokoládé a mi családunkban nagyon népszerű. Sajnos! A titkos csokoládé lelőhelyet a konyhában már mindenki ismeri, és látogatja is, mert időközönként az általam sütikhez vásárolt csokoládé táblák eltűnnek, az üres csomagolópapír pedig ott marad. Amikor kitaláltam,…

Szólj hozzá!


2010.02.19. 06:00 Gastronomica

Koreai palacsinta rákkal és újhagymával

Amikor eljön az este, és a gyermekeim megkérdezik, hogy „Mami, ma mi lesz a vacsora?” felvillan bennem a kétségbeesés, hogy már megint csak a nagyon egyhangú párizsi, sonka, kolbász, sajt, szalámi, kenőmájas, virsli, kenyér valamelyik kombinációja jöhet szóba. Persze…

4 komment

Címkék: rák gasztronómia palacsinta szezámolaj gastronomica


2010.02.18. 06:00 Gastronomica

Pissaladière

A pissaladière egy kelt vagy leveles tészta alapon kakukkfűvel, szardellával, olajbogyóval fűszerezett karamelizált hagymás étel, melyet a sütőben sütnek készre, akárcsak a pizzát. Az étel dél Franciaországból származik, Nizza környékéről, a szó a pissalat szóból ered,…

Szólj hozzá!

Címkék: hagyma gasztronómia szardella olajbogyó kakukkfű pissaladiere gasztronomica


2010.02.17. 06:00 Gastronomica

Rokfortos keksz

A tegnapi céklasalátához nagyobb mennyiségű márványsajtot  vettem, hogy a maradék sajtból kekszeket készítethessek. A sajt finom, krémes, puha, széteső állagú volt. Olcsóbban kaptam meg az árustól, mert mint mondta, ezt ilyen állapotban már nehezen tudja eladni. Nekem…

3 komment


2010.02.16. 06:00 Gastronomica

Rokfortos céklasaláta cukkinivel

Van néhány zöldség, melynek csodaszép a színe. Ilyen a cékla. Nagyon szeretem, minden formájában. Legkorábbi emlékem az óvodai kiscsoportból való: rizses húshoz ecetes céklát kaptunk salátaként. Gyerekkoromban utáltam, amikor a főzelékbe belerakták a rántott húst, mert…

Szólj hozzá!

Címkék: saláta gasztronómia cukkini cékla rokfort gastronomica


2010.02.15. 06:00 Gastronomica

Meleg tofu szójás fokhagymaszószban

Erre a receptre a nagy múlttal rendelkező, sajnos mára már megszűnt amerikai Gourmet Magazine-ban találtam rá. A receptben benne vannak azok az összetevők, melyeket külön-külön és főleg együttesen nagyon szeretek: fokhagyma-szójaszósz-szezámolaj. Ennek a három alapanyagnak már…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia fokhagyma szójaszósz tofu gyömbér újhagyma szezámmag szezámolaj gastronomica


2010.02.12. 06:00 Gastronomica

Csokis-diós-mazsolás túrósüti

Ez a süti az egyik klasszikus a családunkban. Közvetlen környezetemben már mindenki ismeri, és felvette a süti repertoárjába. Borongós szombat vagy vasárnap délutánokon, amikor az ember csak úgy enne valami finomat, hogy a hétvégi ebédet a délutáni alvás után még kiegészítse,…

Szólj hozzá!

Címkék: csokoládé gasztronómia túró mazsola gastronomica


2010.02.11. 06:00 Gastronomica

Lazacos-fenyőmagos tészta

A lazacos-fenyőmagos tészta nagyon egyszerű és finom, de ami még nagyszerűbb benne, hogy gyorsan elkészül. Nálunk sajnos a gyerekek nem nagyon rajonganak a halért, még az előre gyártott halrudakat sem eszik meg. Hogy néha valami más formában is hozzájussanak a halhoz, az alábbi…

Szólj hozzá!

Címkék: bor lazac gasztronómia tejszín tészta parmezán füstölt gastronomica


2010.02.10. 06:00 Gastronomica

Gratin Dauphinois, azaz csőben sült burgonya

A francia konyhában gyakran készítenek ételeket sütőben. Azt a sütési technológiát, amelynél az a cél, hogy a sütőedényben elhelyezett étel teteje megpiruljon,  csőben sütésnek, franciául gratiner-nek nevezzük. Ilyenkor az étel tetején található sajt, kenyérmorzsa vagy…

Szólj hozzá!

Címkék: burgonya krumpli gasztronómia sült rakott gratin dauphinois gastronomica csőben


2010.02.09. 06:00 Gastronomica

Rizspuding Jamie Oliver receptje alapján

Jamie Oliver ma talán a legnagyobb népszerűségnek örvendő szakács. Nagyon fiatalon tett szert hírnévre, azóta már komoly ipari és családi háttérrel rendelkezik. Született három kislánya, szakácskönyveket jelentetett meg, komoly étterem láncot épített fel, saját…

2 komment

Címkék: tej gasztronómia tejszín vanília rizs cukor tejberizs rizspuding gastronomica rizskoch


2010.02.08. 06:00 Gastronomica

Csirkemájpástétom hagymalekvárral

A csirkemájpástétom nagyon mutatós, francia eleganciával rendelkező, nagyon finom (mérsékelt árfekvésű) előétel. Az elkészítése igen egyszerű, ha van a háztartásunkban egy olyan robotgép, mely éles késes betéttel is rendelkezik. (Ha nincs, talán egy turmixgépben is el lehet…

Szólj hozzá!

Címkék: hagyma gasztronómia hagymalekvár csirkemáj pástétom gastronomica


2010.02.05. 06:00 Gastronomica

Csirke édes hagymával

A BBC Good Food magazin a gasztronómiai újságok közül az egyik kedvencem. Minden recepthez kép is tartozik, ami még jobban hívogat az elkészítésére. Jó pár éve, ha tehetem, minden hónapban megveszem ezt az újságot, és mindig találok benne valami érdekeset, amit félreteszek a…

5 komment

Címkék: csirke édes recept hagyma gasztronómia gastronomica


2010.02.04. 06:00 Gastronomica

Mazsolás, almás tarte tatin ...féle

A Tarte Tatin egy francia felfordított süti. Eredetileg almából készül, úgy, hogy sütés előtt az almákat vajban és cukorban karamellizálják, majd a nyers tésztát ráöntik, és így sütik meg. Elkészültekor visszafordítják, és tálalják. Eredetét illetően többféle legenda…

Szólj hozzá!

Címkék: alma süti gasztronómia mazsola fahéj tarte tatin gastronomica


2010.02.03. 06:00 Gastronomica

Mézes kacsa zöldségekkel

Nagyon szeretem a kacsát, minden formájában és mindegyik részét. Legyen az a mája, az apróléka, a melle, a zsírja; készüljön belőle leves, vagy süljön egészben káposztával, vagy legyen kása. Ma egy olyan kacsa receptet teszek közzé, ahol a kacsa a magyar kacsakészítési…

Szólj hozzá!


2010.02.02. 06:00 Gastronomica

Tészta pestoval és cukkinivel

Ez a tésztaétel a gyerekeim kedvence. Nekem is, mert nagyon hamar elkészül, és nem kell hozzá sok edény sem, így a mini konyhámban sem lesz olyan őrületes nagy felfordulás a főzés végére.  A pesto egy olasz szósz, melynek jelentése törött, zúzott. Ez a szósz ugyanis úgy…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia paradicsom tejszín tészta parmezán fenyőmag pesto bazsalikom cukkini penne gasztromomica


2010.02.01. 06:00 Gastronomica

Citromos, chillis szűzérmék

Tudom, a szűzérme nem a legolcsóbb alapanyagok egyike, de mindenképpen érdemes néha-néha készíteni belőle valamit, mert nagyon finom! Hirtelen sütve, só és bors fűszerezéssel, egy zöld salátával gyors vacsorát vagy ebédet kapunk. Az alábbi recept egy krémes, szószos verzió,…

11 komment

Címkék: gasztronómia hús citrom tejszín snidling chilli márványsajt szűzérmék rokfort gastronomica


2010.01.29. 06:00 Gastronomica

Csokoládés sültbanán pite

Ezt a receptet egy kedves barátnőmnek küldöm, aki már mesteri fokon süti a banánt a gyerekeinek, és talán lenne kedve egy kis csokival párosítani a sült banánját egy pite formájában. Valójában a recept nagyon egyszerű, aránylag gyorsan el is készíthető, és nagyon látványos!…

Szólj hozzá!

Címkék: süti banán gasztronómia csoki sültbanán gastronomica


2010.01.28. 06:00 Gastronomica

Mézben sült gyökerek

Ha már unod a megszokott rizs, tészta, krumpli köretet és valami színesebbre vágysz ebben a borongós téli időben, és az ilyenkor kapható téli zöldség választékból már nem kívánod a káposztát vagy a húslevest, próbáld ki az alábbi mézes sült zöldségeket! Én nagyon…

3 komment

Címkék: gasztronómia méz sárgarépa fehérrépa zellergumó gastronomica


2010.01.27. 06:00 Gastronomica

Koreai spenót saláta

A tegnapi ramen leveshez vásárolt spenótból maradt, és meg is volt mosva, így a spenót saláta elkészítése kifejezetten jó ötletnek bizonyult. (Sajnos a spenót főzelék szóba sem jöhet, mivel fiaim ki nem állhatják, így cselhez folyamodtam.) Amint tegnap említettem, nagyon…

Szólj hozzá!

Címkék: saláta spenót gasztronómia koreai gasztronomica


2010.01.26. 06:00 Gastronomica

Japán ramen leves

Imádom a szezámolaj, a friss gyömbér, a szójaszósz és a fokhagyma keverékét! Nagyon finom az illata és az íze is. Sok mindent lehet ezzel a fűszerkeverékkel ízesíteni, főleg az ázsiai konyhában alkalmazzák. A ramen Japánban olyan népszerű étel, mint Amerikában a hamburger.…

Szólj hozzá!

Címkék: spenót friss gasztronómia fokhagyma szójaszósz gyömbér ramen szezámolaj gasztronomica soba


2010.01.25. 06:00 Gastronomica

Édesboros Savarin sütemény

A Savarin sütemény (gâteau savarin) egy élesztős, koszorú formájú tészta, mely rumos sziruppal van bőségesen meglocsolva és átitatva. A sütemény Jean Anthelme Brillat-Savarinról, a 18. században élő francia gasztronómus, jogász, politikusról kapta a nevét. Nemcsak a…

4 komment


2010.01.22. 06:00 Gastronomica

Pollo alla cacciatore

Aki szereti a nyár ízeit, a jó alapanyagokból készült ételeket, az alábbi recept neki való. Persze jobb lenne, ha most nyár lenne és teljesen friss, nap érlelte, édes, illatos paradicsomot lehetne kapni a piacokon, de sajnos még nincs nyár. Ennek ellenére felidézhetjük…

Szólj hozzá!

Címkék: csirke gasztronómia paradicsom mascarpone bazsalikom gastronomica


2010.01.21. 06:00 Gastronomica

Macaroni cheese - azaz sajtos tészta

Az angolszász területek nagy kedvence ez az igen egyszerű, de mégis szofisztikált sajtos tészta. Itthon a fiaim imádják a tésztákat, de sajnos a sajtot nem nagyon kedvelik, kivéve a Karaván sajtot – nem tehetek róla, sajtügyben teljesen eltér az ízlésünk (remélem,…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia sajt makaróni parmezán besamel gastronomica macaroni


2010.01.20. 06:00 Gastronomica

Sáfrányos mézes sültcsirke mogyoróval

Sok kedvenc szakácskönyvem közül, most az egyik aktuális kedvencem: Ottolenghi - The cookbook. Yotam Ottolenghi és Sami Tamimi egy izraeli és egy palesztin srác közös műve, amely a népszerű londoni éttermük nyomtatott változata. Az étterem egyben pékség és süti bolt is. Az…

Szólj hozzá!

Címkék: csirke gasztronómia méz mogyoró sáfrány gastronomica


2010.01.19. 06:00 Gastronomica

Csirke curry masala

Nálunk a férjem kivételével mindenki szereti az indiai ízeket. Én is! Azért is, mert ha megvannak a fűszerek, igazán nem nehéz elkészíteni. A csirkés változatnak az is az előnye, hogy gyorsan elkészül. Ma már szerencsére ezeket a fűszereket sok helyen meg lehet vásárolni,…

Szólj hozzá!

Címkék: csirke gasztronómia curry masala gastronomica


2010.01.18. 06:00 Gastronomica

Málnás grízsüti

Erre a receptre egy nagyon jó barátnőm hívta fel a figyelmem, és amióta elkezdtem sütni, ismerettségi körünkben nagy népszerűségnek örvend. A fiam óvodájában évente kétszer van családi délután, ahol a gyerekeket mindenféle kihívás várja. Azért, hogy a gyerekek véletlenül…

4 komment

Címkék: gasztronómia málna málnás gasztronomica grízsüti


2010.01.15. 06:00 Gastronomica

Izraeli gyros otthon (Shawarma)

A shawarma szó a török Çevirme szóból származik, melynek jelentése a „forgás” szóból ered. Bárány és pulyka húsból készül általában. A hússzeleteket bepácolják és egy forgó nyársra tűzik, mely lassan forogva oldalról kapja a hőt, így a külső réteg…

Szólj hozzá!

Címkék: gyros izraeli gastronomica shawarma gasztronómoa


2010.01.14. 06:00 Gastronomica

Nutellás csokihabtorta

Ezt a recepetet Stahl Judit egyik legjobb könyvéből tanultam: Végre Otthon! Aki szereti a tejcsokit, az étcsokit, a Nutellát, a kekszet és ezek keverékét (És ki ne szeretné? Én a környezetemben ilyen személyt nem ismerek!), biztosan elolvad, ha ilyen csokis finomságot ehet, sőt…

Szólj hozzá!


2010.01.13. 06:00 Gastronomica

Kókuszos sárgarépakrémleves korianderrel

Imádom a leveseket! Főleg a krémleveseket szeretem nagyon. Szerencsére ezzel nem vagyok egyedül, mert a családom szintén partner velem ebben. Legkisebb fiam hamarabb tudta kimondani, hogy leves, mint azt hogy Apa. (Ebben lehet, hogy a férjem is ludas…) Az alábbi receptet egy francia…

Szólj hozzá!

Címkék: leves recept gasztronómia kókusz kókuszos koriander gastronomica sárgarépakrémleves korianderrel rárgarépa


2010.01.12. 06:00 Gastronomica

Gyors és finom! (Naranccsal karamellizált csirkemell)

Trish Deseine, Ma petite robe noire (Kis fekete ruhám) című könyvéből tanultam ezt a receptet. A könyv nagyon érdekesen van megfogalmazva, ugyanis ez a szőke ír szakácshölgy úgy építi fel a könyvét, mintha a gardróbjában lennénk. Megvannak az alapdarabok (basics), amelyek…

Szólj hozzá!

Címkék: gasztronómia narancs gyömbér csirkemell gastronomica naranccsal karamellizált


2010.01.11. 06:00 Gastronomica

Zöldleveles palacsinta

Amikor télen családi röszti vacsorát rendezek, a hagyományos röszti mellett - aminek a receptjét már közöltem pár hete - mással is megpróbálom színesíteni a felkínált ételeket (nem csak szó szerinti értelemben, hanem íz világban is), és készítek zöld palacsintát is.…

Szólj hozzá!

Címkék: spenót palacsinta póréhagyma gastronómia röszti gastronomica latkesz


2010.01.08. 06:00 Gastronomica

Amikor a gyerekek táborban vannak (Mustáros tejszínes csirkemell)

Amikor a gyerekek táborban vannak, vagy nagyszülők vigyáznak rájuk, végre grimaszok kísérete nélkül is főzhetek olyat, ami nem tipikusan gyerek étel. Ilyen a mustáros tejszínes csirkemell is. A fiaim nem szeretik, ezért stikában kell főznöm, amikor ők nincsenek itthon. A csirkét…

Szólj hozzá!


süti beállítások módosítása
Mobil